eur:
393.85
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Orbán: a Fidesz nem osztja meg a nemzetet

Az új nemzeti politika jelentőségét hangsúlyozta Gárdonyban a Fidesz miniszterelnök-jelöltje.

Orbán Viktor azt mondta: a cél, hogy Magyarországon a magyar emberek legyenek a legfontosabbak.

A Fidesz elnöke szerint az új politika összefogja és nem megosztja a nemzetet, megvédi a magyar érdekeket, a magyar termőföldet, a magyar piacot, a kis- és közepes vállalkozásokat és a magyar termékeket.

Orbán Viktor úgy vélte: a mostani politika nem osztozik az emberek problémájában, felelőtlen, kioktató és időnként megsérti az embereket.

A volt kormányfő szerint a Fidesz programja a sikeres embereknek új lehetőségeket, a segítségre szorulóknak szolidaritást biztosít.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×