A nyugdíjjal érkezett a választási lap

Infostart
2006. március 10. 08:13
A nyugdíjasok havi járandóságukkal együtt egy szabad demokrata kiadványt is kézhez kaptak a fővárosban. A Magyar Posta szerint a kézbesítő ezzel nem vétett.
Magyar Nemzet

Magyar Nemzet arról számol be, hogy a fővárosban a nyugdíjasok a havi járandóságukkal együtt kapják meg az SZDSZ fővárosi szervezetének Liberális Város című kiadványát. A Magyar Posta szerint a választási kampánytól független kézbesítői gyakorlatról van szó.

A lap olvasói arról számoltak be, hogy a kézbesítővel együtt közlekedő biztonsági őr megpróbálta a szabad demokraták kiadványát is átadni a nyugdíjasoknak. Lakos Imre, a párt budapesti elnöke azt mondta: nem kérték, nem is kérhették, hogy a lapot kifejezetten a nyugdíjasokhoz juttassák el.

Világgazgaság

A lap szerint a Fejlesztéspolitikai Kabinet azt javasolta, hogy a 2007 és 2013 közötti uniós költségvetési időszakra ne készüljenek regionális operatív programok. A változás nem szolgálná a decentralizációt, a döntésnek csak Brüsszel örülhet. Az illetékes miniszter viszont azt mondta: a tervek nem változtak, azaz minden régiónak lesz önálló fejlesztési programja.

Portfolio.hu

Az internetes lap azt latolgatja, vajon meddig szárnyalnak még a lakásárak az Európai Unióban. A legjobban a tallini ingatlanok ára emelkedett, ezek 28 százalékkal drágábbak most, mint egy éve. Koppenhágában pedig 22 százalékos volt a drágulás.

A szakemberek arra számítanak, hogy idén már nem emelkednek olyan mértékben az árak, mint tavaly. A három nagy lakáspiacon: Olaszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban minimális volt az áremelkedés.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Összefoglaló a lapokból 1.
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Összefoglaló a lapokból 2.
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Összefoglaló a gazdasági lapokból
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást