Saját fia gyilkolta meg az ismert fogathajtót

Infostart
2006. február 16. 13:38
Saját fia gyilkolta meg brutális kegyetlenséggel Taczman Elek fogathajtó bajnokot és feleségét. A 21 éves férfi csütörtök délelőtt tett részleges beismerő vallomást.

Saját fia gyikolta meg Taczman Elek fogathajtó bajnokot és feleségét. A sokszoros mozgássérült bajnok 51 éves sportoló és 44 éves felesége holttestét a 21 éves fiú jelentette még február 5.-én, vasárnap.

A több szálon indított nyomozásban 30 rendőr vett részt. A fogathajtó hirtelen természete miatt a rendőrök feltételezték, hogy lehettek haragosai. A nyomozást nehezítette, hogy a ház egy részét kiadták.

A megyei rendőrfőkapitány elmondta: a kihallgatások közben kiderült, hogy a fiú alibije hamis, ezért egyre inkább rá terelődött a gyanú. Õrizetbe vétele után csütörtök délelőtt részleges beismerő vallomást tett.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrfőkapitányság vezetője szerint a gyilkosság indítéka az volt, hogy a fiú szabadulni szeretett volna az őt körülvevő szoros családi köteléktől.

A gyilkosság a házaspár jászberényi családi házában történt. Az áldozatokkal brutális kegyetlenséggel végeztek.

A kétszeres mozgássérült világbajnok, a sportág örökös bajnoka, Taczman Elek 2004-ben vonult vissza az aktív sportolástól. Magyar bajnoki címe mellé Derby-győzelmet is szerzett.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kapocsi Zoltán, a megyei rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztályának vezetõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást