Nem lehet elférni Demszky táblájától

Infostart
2006. február 16. 15:46
Nem lehet elférni a VI. kerületi Szondi utca járdáján a fővárosi önkormányzat által kihelyezett tájékoztató tábla miatt - nyilatkozta az InfoRádiónak a fővárosi közgyűlés Fidesz-frakciójának helyettes vezetője.

Wintermantel Zsolt azt mondta: a Szondi utca 29. számú háza elé kitett tájékoztató tábla két tartóoszlopát a járda közepére rögzítették, így azok teljesen lehetetlenné teszik a közlekedést.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: az oszlopok között kerekes székkel képtelenség elférni, de babakocsival, vagy nagyobb bevásárlótáskával sem lehet a járdán közlekedni.

Wintermantel Zsolt közölte: a táblán mindössze az áll, hogy ezt az utat a fővárosi önkormányzat 2006-ban felújítja, de egyébként semmi fontos információ nincs rajta.

"Sem azt nem tudhatjuk meg, hogy mettől-meddig tart majd a felújítás, sem azt, milyen elkerülő utat javasolnak az autósoknak" - tette hozzá.

A politikus szerint a táblának mindössze az a szerepe, hogy a kampányban azt a látszatot keltse, mintha tenne valamit a Demszky-féle városvezetés.

Az InfoRádió keresi az ügyben a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodáját.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást