Õrizetben a soproni kaszinós gyilkosság gyanúsítottja

InfoRádió / MTI
2006. február 9. 09:03
Csütörtökre virradóra őrizetbe vették azt a 28 éves soproni férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ő gyilkolta meg szerdán az egyik soproni kaszinó két alkalmazottját - mondta el a megyei rendőrkapitányság szóvivője az InfoRádióban.

Õrizetbe vették azt a soproni férfit, aki gyanúsítható a szerdai kettős gyilkosság elkövetésével. Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány szerint a gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekményt.

A dandártábornok közölte: a büntetett előéletű tettest Kópházán fogták el. A rendőrség fegyvereket is lefoglalt, de egyelőre nem tudják, hogy ezek közül melyikkel gyilkolták meg a soproni Luxor kaszinó két alkalmazottját.

Szabadfi Árpád még szerdán azt mondta: legalább húsz embert hallgattak ki, és közülük többet csütörtök reggelig őrizetbe vehetnek, mert megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmények valamelyikével.

Sopronban szerdára virradóra gyilkolták meg az egyik játékterem két alkalmazottját. A 28 éves nőt az ágfalvi lakóparkban lévő lakásán lőtték le, munkatársát, egy 21 éves férfit a játékteremben.

Kocsis Tünde, a megyei rendőrkapitányság szóvivője az InfoRádióban azt mondta: nem találtak összefüggést a játéktermi gyilkosság és a múlt héten elkövetett taxis gyilkosság között.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kocsis Tünde a gyanúsított elfogásáról
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást