eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kikérik a Gyurcsány-bizottság anyagait

További iratok beszerzését kezdeményezte a miniszterelnök vagyoni helyzetével összefüggésben az Országgyűlés mentelmi bizottságának szocialista elnöke.

Géczi József Alajos a kancelláriaminisztertől bekérte Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatának hiteles másolatát és arra kérte Szijjártó Pétert, a kormányfő vagyonosodását vizsgáló parlamenti bizottság volt fideszes vezetőjét, hogy bocsássa rendelkezésére a már megszűnt testület dokumentumait.

A mentelmi bizottság elnöke ezen kívül egyértelmű állásfoglalást vár a Belügyminisztériumtól arról, hogy pontosan mit kell beleírni a képviselőitől eltérő köztisztviselői vagyonnyilatkozatba.

Varga Domokos György, a gondola.hu internetes portál főmunkatársa kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást Gyurcsány Ferenccel szemben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×