eur:
393.81
usd:
365.57
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gyurcsány a szenvedélyes kormányzás mellett

Az MSZP győzni akar, hogy végigvihesse az igazságos Magyarország megteremtésének programját - jelentette ki Hiller István pártelnök a szocialisták szezonnyitó rendezvényén. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint a kabinet legfontosabb céljai közé tartozik az igazságtalanságok megszüntetésének folytatása, a jóléti rendszerek átalakítása és a versenyképesség javítása.

A nyugdíjasok, a gyermekes családok, és a munkavállalók körülményein javított a Száz lépés programja - jelentette ki Gyurcsány Ferenc az MSZP vasárnapi gyűlésén.

A miniszterelnök a kompromisszumkész és szenvedélyes kormányzás fontosságát hangsúlyozta, ugyanakkor óva intett a negatív kampánytól, és azt mondta: a választás nem az ő és a Fidesz elnökének személyes csatája, hanem arról szól, hogy melyik erő hallja meg a nyugdíjasok, a családok, és a munkát keresők hangját.

"Arra kérlek benneteket, hogy alávalót és durvát, igaztalant és hamist, személyesen bántót és tisztességben sértőt sem szóban, sem írásban, sem újságban, sem könyvben ne kövessetek el" – mondta a szocialista politikusoknak a kormányfő.

Hiller István szocialista pártelnök szerint az MSZP ma Közép-Európa legerősebb szociáldemokrata pártja, amely energikus és képes karakteresen megjeleníteni a baloldali értékeket.

Hiller István kijelentette: az MSZP elutasítja a Fidesz néhány szövetségesének több törekvését, például az abortusz feltételeinek szigorítását és az egykulcsos adórendszer bevezetését.

Hiller István szerint a szocialista párt soha ilyen jól szervezetten és felkészülten nem nézett még a választás elé.

Az MSZP képes volt megújulni, amelynek bizonyítéka a hétköznapok politikája, a Száz lépés programja – fogalmazott a pártelnök.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×