eur:
395.28
usd:
366.7
bux:
65382.19
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Mit vegyünk a gyerekeknek? – tanácsok ajándékvásárláshoz

Mit vegyünk a gyerekeknek? – tanácsok ajándékvásárláshoz

A gyerekek öröme mindenhol a legfontosabb szempont, az ajándékukat igyekszik mindenki a legnagyobb körültekintéssel kiválasztani. A gyerekek sem egyformák, ezért érdemes típusuknak megfelelő ajándékot választani.

A legtöbb gyermek határozottan meg tudja fogalmazni, mit szeretne kapni karácsonyra, és a vágyait gyakran levélben át is adja a szülőknek, nagyszülőknek.

Az elmúlt években azok a játékok számítanak toplistás kívánságoknak, amelyeknek reklámját legtöbbször lehet látni a mesecsatornákon. Sok szülő azonban úgy érzi, szívesebben tenne valami különlegesebbet, hasznosabbat, személyre szabottabb ajándékot a karácsonyfa alá. Ehhez a legjobb, ha figyelembe veszik,

milyen típusú a gyerek.

  • Aktív, sportokat kedvelő gyereknek a legnagyobb örömet azzal szerezhetjük, ha valami olyan eszközt kap, amely a mozgékonyságban segíti. Kicsiknek jó lehet bármilyen lábbal hajthatós jármű: kismotor, futóbringa vagy pedálos traktor, amihez még utánfutót is lehet venni. A nagyobbacska kisfiúk tetszését pedig biztosan elnyeri a focifelszerelés egy mozgatható, szállítható focikapuval.
  • Kreatív, kézügyes, gyerekek számára ideális a színező, kifestő, amiből rengeteg fajta létezik, olyan is, amit újra és újra lehet el lehet kezdeni. A nagyobb lányoknak jók lehetnek az ékszerkészítő szettek.
  • Merengő, elmélázó alkatú gyerekek nagyon örülnek a könyveknek és a tudományos típusú játékoknak.
  • Felfedező típusú gyermekek számára jó ötlet lehet a puzzle.
  • Szerepjátékot kedvelő, vagy színészkedni szerető lurkók számára lehet kapni ilyen társasjátékot is, amellyel már vacsora után játszhat is a család. Utánzós játékokból is széles a választék; van főzős, takarítós is.
  • Csapatjátékosok számára valószínűleg nincs jobb ajánlat az úgynevezett kooperatív társasjátékoknál, ahol nem a versengés, az egymással való kitolás, a felülkerekedés a cél, hanem az összedolgozás. A csapatépítő jellegű, vidám, szórakoztató feladatok az egész család jó hangulatát garantálják.
  • Babázós korszaka szinte minden kislánynak van. Vehetünk különböző babákat, öltöztetős szetteket.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×