INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Gyerekprogramok, koncert, irodalmi est a várkerti adventen

Infostart / InfoRádió
Koncertekkel, irodalmi estekkel, gyerekprogramokkal és kiállításokkal várja a látogatókat az adventi hétvégéken a Várkert Bazár.

Az adventi hétvégéken koncertet ad mások mellett a Ghymes együttes, Bíró Eszter, valamint a Bóbita Zenekar, lesz éneklő betlehem, a Várkert Irodalom adventi estjén Both Miklós, Adorjáni Bálint, Szűcs Nelli és Palya Bea is fellép, de lesznek gyerekprogramok és a Reformáció 500. tematikus kortárs képzőművészeti kiállítás is várja a helyszínre érkezőket.

Szombaton, a Várkert Irodalmi esték keretében a 80 éves, Nemzet Művésze címmel kitüntetett Korniss Péter fotográfust köszöntik. A születésnapi esten a tánc, a film, a zene és az irodalom világából érkeznek hozzá tisztelői, barátai.

Vasárnap a Ghymes együttes és a Bóbita Zenekar ad koncertet, a gyerekeknek pedig betlehemi előadással készülnek. Bíró Eszter pedig Állati Zenés ABC című előadásával várja a családokat.

December 16-án a Beszélő levelek című irodalmi programon Ugron Zsolna vendége lesz Bán Bálint, Kaszás Gergő, Papp János, és Vándor Éva színművész, a zenei kíséretről Szőke Szabolcs gondoskodik, másnap pedig Összetartozunk címmel adventi jótékonysági gálaestre várják az érdeklődőket.

Az Ég és Föld között - a Biblia a magyar képzőművészetben című, a reformáció 500. évfordulójához kapcsolódó kiállításhoz kapcsolódva szombaton és december 16-án is szerveznek múzeumpedagógiai foglalkozásokat, amelyekre 4-től egészen 14 éves korig várják a gyerekeket.

Az adventi vasárnapokon ingyenes gyermekfoglalkozásokkal, kézműves programokkal, workshopokkal is készülnek a Várkert Bazár Rendezvénytermének aulájában.

Kapcsolódó hang

Az Várkert Bazár adventi programjairól az InfoRádióban Juhász Anna, az irodalmi estek háziasszonya beszélt
 


A címlapról ajánljuk