eur:
392.53
usd:
365.83
bux:
66755.33
2024. április 25. csütörtök Márk

A londoni magyar követségen járt a világszépe-verseny esélyese

Gina Hargitay jamaicai szépségkirálynő tiszteletére adott fogadást Csák János londoni nagykövet. A tizennyolc éves Gina útban van a világ szépségkirálynő választás színhelye, az indonéziai Dzsakarta felé.

Gina Hargitay sudár, magas, elegáns - és gyönyörű. Bár még csak tizennyolc éves, most végezte el Jamaicában a középiskolát, magabiztos, és határozott véleménye van a világ dolgairól.

Édesapját, Hargitay Pétert, ötéves kisgyermekként hozták ki Nyugatra menekülő szülei 1956 novemberében. Svájcban nevelkedett, ismert project-menedzser és filmproducer lett.

Hajózási vállalkozása révén került Jamaicába, ahol megszerették egymást mosolygós karib munkatársnőjével, egybekeltek és megszületett Gina, aki saját maga határozta el, hogy indul az országos szépségversenyen. És ez év júliusában nyert. Övé lett a korona és sok más ajándék mellett egy Suzuki gépkocsi.

Jamaicai lányok a múltban már háromszor nyerték el világversenyen a szépségkirálynői címet. Gina esélyei jók. Az országos vetélkedésen a "legszebb mosoly" díját is ő kapta meg. De nem bízza el magát. Mint rádiónknak elmondta az indonéziai világméretű parádén elsősorban argentin és indiai vetélytársától tart, s nem lesz csalódott, ha csak az első négy helyezett közé kerül be. Sajnos, a szépséget nem lehet stopperórával mérni, mint jamaicai honfitársa, Usain Bolt eredményét a futópályán.

Gina a legjobb érettségi jegyeit kémiából és német nyelvből szerezte. Több eddigi nyilatkozatában olvashattuk, hogy az egyetemen történelmet vagy politológiát szeretne tanulni. De az InfoRádiónak már arról beszélt, hogy talán mégis sebész lesz, mert "ez az orvostudománynak az az ága, amit művészi fokon lehet művelni". Felajánlott számára ösztöndíjat az oroszországi, kurszki egyetem orvosi kara is.

Gina magyarul nem tud, és még nem járt apja szülővárosában. De Hargitay Péter a közelmúltban lakást vásárolt a Parlament közelében, tehát jöhet az első vizit. Lehet, hogy Budapest a világ szépségkirálynőjét üdvözölheti majd, de ha nem, akkor is olyan ragyogó szépséget, aki után minden pesti férfi megfordul. Édesapja szerint rokonságban áll a budapesti születésű Mickey Hargitayval, aki annak idején Amerika színeiben nyerte el a Mister Univers címet.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×