Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Új iPhone-t jelent ma be az Apple?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nagy az izgalom a kütyük kedvelői körében, ugyanis magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik az Apple rendezvénye, amelyen a legújabb iPhone mellett más termékeket is bemutathat.

Az új okostelefonról az elmúlt napokban több részlet is kiszivárgott. A befektetők is izgatottak, az Apple árfolyama ugyanis az utóbbi napokban történelmi csúcsokat döntött - írja a Portfolio.

Az internetes lap szerint két új iPhone-t is bemutat majd a cég, először egy 4,7 colos kijelzőjű, majd egy 5,5 colos modell várható. A hírek szerint tehát nagyobb, de vékonyabb lesz, a kijelző zafírkristályból készül. A szakértők szerint erősebb akkumulátort és új processzort, A8-as chipet kap a legújabb almás telefon.

A Portfolio azt írja, sokan arra számítanak, a régóta várt okosóráról is szó lesz este, de sokak szerint arra egy külön eseményt szentelnek. Azt sem tartják kizártnak, hogy ma egy új iPad-et is bemutat az Apple, bár szakértők szerint ez nem valószínű, mert a cég eddig különválasztotta az iPhone és az iPad premierjét.

A Portfolio cikkét itt olvashatja el:

Az Origo mindehhez hozzáteszi: este biztosan kiderül, hogy az Apple mivel próbál felülkerekedni az androidos konkurencián. Azt már borítékolják, hogy a cég a konkurencia nyomására és persze a telefonhasználati szokásoknak megfelelően kénytelen a kompakt mérettől a tepsi felé mozdulni. A portál szerint az új okostelefon egykezes módja a kijelző egyik oldalára zsúfolja a gombokat.

Az Origo cikkét itt olvashatja el:

Egy biztos: magyar idő szerint este 7-kor valami kiderül.