eur:
393.26
usd:
367.9
bux:
66122.13
2024. április 24. szerda György

Új iPhone-t jelent ma be az Apple?

Nagy az izgalom a kütyük kedvelői körében, ugyanis magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik az Apple rendezvénye, amelyen a legújabb iPhone mellett más termékeket is bemutathat.

Az új okostelefonról az elmúlt napokban több részlet is kiszivárgott. A befektetők is izgatottak, az Apple árfolyama ugyanis az utóbbi napokban történelmi csúcsokat döntött - írja a Portfolio.

Az internetes lap szerint két új iPhone-t is bemutat majd a cég, először egy 4,7 colos kijelzőjű, majd egy 5,5 colos modell várható. A hírek szerint tehát nagyobb, de vékonyabb lesz, a kijelző zafírkristályból készül. A szakértők szerint erősebb akkumulátort és új processzort, A8-as chipet kap a legújabb almás telefon.

A Portfolio azt írja, sokan arra számítanak, a régóta várt okosóráról is szó lesz este, de sokak szerint arra egy külön eseményt szentelnek. Azt sem tartják kizártnak, hogy ma egy új iPad-et is bemutat az Apple, bár szakértők szerint ez nem valószínű, mert a cég eddig különválasztotta az iPhone és az iPad premierjét.

A Portfolio cikkét itt olvashatja el:

Az Origo mindehhez hozzáteszi: este biztosan kiderül, hogy az Apple mivel próbál felülkerekedni az androidos konkurencián. Azt már borítékolják, hogy a cég a konkurencia nyomására és persze a telefonhasználati szokásoknak megfelelően kénytelen a kompakt mérettől a tepsi felé mozdulni. A portál szerint az új okostelefon egykezes módja a kijelző egyik oldalára zsúfolja a gombokat.

Az Origo cikkét itt olvashatja el:

Egy biztos: magyar idő szerint este 7-kor valami kiderül.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×