eur:
394.82
usd:
371.32
bux:
65706
2024. április 16. kedd Csongor

Magyar fellebbezés két úszóváltó kizárása miatt

Utólag kizártak két magyar férfi gyorsúszó váltót a riói olimpián, de a sportági csapatvezetés fellebbezett, szerinte a szabályértelmezés miatt volt félreértés.

A Kozma Dominik, Bohus Richárd, Takács Krisztián, Holoda Péter összeállítású 4x100-as staféta a vasárnapi előfutamok során 3:15.21 perces országos csúccsal 12. lett, míg a Bernek Péter, Kis Gergő, Grátz Benjamin és Kozma Dominik alkotta négyes a legrosszabb, 16. időt (7:18.51 p) érte el a szám keddi előfutamában.

Utólag azért diszkvalifikálták mindkét kvartettet, mert nem szerepeltek bennük a csak a váltóra nevezett úszók. Az úszószövetség szerint azonban - mint tájékoztatásában kitér rá - a szabály nem egyértelműsíti, hogy ez a kitétel az előfutamokra is vonatkozik, nemcsak a döntőre.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×