eur:
394.08
usd:
368.77
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Fiola nem edzett, kicsi az esély a játékára

Az osztrákok elleni 2-0-s siker alkalmával megsérült Fiola Attila csütörtökön nem edzett a csapattal, így kicsi az esély arra, hogy szombaton az Izland elleni második csoportmérkőzésen pályára lépjen a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Bernd Storck szövetségi kapitánynak komoly gondot okozhat a bizalmát százszázalékosan élvező jobb oldali védő kiesése, mivel a helyetteseként leginkább szóba jöhető Lovrencsics Gergő is sérüléssel bajlódik, ami miatt két napja a bordeaux-i meccsen nem is volt bevethető. A Lech Poznan légiósa még a vasárnapi edzésen dőlt ki, de csütörtökön már együtt készült a társaival.

Amennyiben a szakmai stáb nem kockáztatja meg Lovrencsics szerepeltetését, akkor akár az is elképzelhető, hogy a Puskás Akadémia játékosa helyett a magyar keret legfiatalabb tagja, Bese Barnabás jut szóhoz kezdőként. Emellett az sem kizárt, hogy Juhász Roland kerül a kezdőcsapatba, és akkor Lang Ádám kerülhet ki a hátvédsor jobb oldalára.

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyarok legközelebb szombaton 18 órától Izlanddal találkoznak Marseille-ben, majd négy nappal később Portugália lesz az ellenfelük Lyonban. A hat négyesből az első és második helyezetteken túl a négy legjobb harmadik is nyolcaddöntőbe jut. Bernd Storck együttese az első forduló után három pontjával vezeti az F csoportot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×