eur:
395.88
usd:
372.83
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Keményen, de nevetgélve készül a Millenium csapata

Keményen, de nevetgélve készül a Millenium csapata

Erős edzésekkel és bemutatómérkőzéssel készül Kemény Dénes olimpiai bajnokokból álló Millennium csapata a jövő héten kezdődő Masters világbajnokságra.

Keményen, de nevetgélve készül a Millenium csapata

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, jó hangulatban telnek az edzések.

„Kettő perc nem tud eltelni, hogy ne nevetgéljünk.

A legkényelmesebb dolga Kósz Zolinak és nekem van, mert a parton állunk, a többiek úgy játszanak, hogy közben valaki mindig szórakoztat minket. Szanaszét dőlünk, egyrészt az emlékek, másrészt a jelen miatt. Már ezért megérte.”

Sok időt tölt együtt a csapat, ebédelni vagy vacsorázni is járnak – mondta Kemény Dénes. Elárulta, Kósz Zoltán kemény edzéseket tart, a szövetség elnöke jelezte:

„én azért vigyázok rájuk.”

Hozzátette, mindig van néhány orvos is a parton.

Keményen, de nevetgélve készül a Millenium csapata

„Amikor fölmerült, hogy összeköltözünk-e, ahogy a világversenyeken szokás, viccelődtünk, hogy a Városmajorban a kardiológián kiveszünk négy kórtermet. Kósz Zoli bátor, olyan edzéseket tart, mint amilyeneket aktív korukban kaptak a játékosok. Egész jól abszolválják.”

Kemény Dénes hangsúlyozta,

ha fizikailag rendben lesznek a játékosok, mindenkit megvernek.

Az egyetlen veszély, ha olyan csapattal találkoznak, ami nem három-négy héttel a verseny előtt kezdett edzeni, hanem egész évben készült.

„A vízilabda egy küzdő sportág, amiben bármilyen ügyes valaki, fizikailag le lehet győzni.”

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke elmondta, fölmerült, hogy szerveznek olyan rendezvényt, ahova azokat a csapatokat hívják meg, amelyekkel a nagy meccseket játszották, amikor a három ciklus olimpiai aranyait nyerte a magyar vízilabda válogatott.

„Könnyen lehet, hogy a hívó szóra négyes tornákat össze lehet hozni.

Gondolhatunk az olasz, a spanyol, az amerikai és a délszláv csapatokra. Egyet kell tudni, tréningezni kell. A vízilabda nem egy showműsor-sportág, nem gálázható. Akkor lesz élvezetes a közönség számára, ha mi is és az ellenfelek is felkészültek.”

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×