eur:
393.85
usd:
367.97
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Vámos Márton: Most négy hétig nem gondolok vízilabdára

Vámos Márton: "Most négy hétig nem gondolok vízilabdára"

A magyar férfi vízilabda-válogatott nem koncentrált eléggé a világbajnokság döntőjének első negyedében, ezért vezethetett a horvát együttes 4-0-ra - hangsúlyozta Vámos Márton. A vb legjobbjának választott átlövő kiemelte, hogy igyekszik a jövőben is a nemzeti együttes vezéréhez méltó játékot nyújtani.

A világbajnoki ezüstérmes vízilabda-válogatott kulcsembere, Vámos Márton elmondta, annyi üzenetet kapott, hogy bár igyekszik, nem tud mindre válaszolni.

„Az, hogy a szurkolók ennyire pozitívak velünk, az kicsit feledteti azt, hogy nem mi nyertük az aranyat, de nem fogjuk elfelejteni ezt a vb-döntőt, és hogy így elrontottuk az első negyedet. A jövőben ez jó példa lesz arra, hogy ha döntőbe jutunk, hogyan kell elkezdeni a meccset.”

A vb legjobb vízilabdázójának választott átlövő elmondta, a következő négy hétben pihenni fog, csak utána gondol először vízilabdára.

„Tizenkét hónapból kell egy a regenerálódásra. Utána lehet, hogy szebben fog csillogni. Még friss az élmény.”

Vámos Márton úgy vélte, a magyar válogatott dekoncentráltan kezdte a világbajnoki döntőt.

„Hat a hat ellen kicsit puhán játszottunk. Három gólt figyelmetlenségből kaptunk. Utána sikerült összeszedni magunkat és kiegyenlíteni. Utána megint jöttek olyan gólok, amelyek szerencsétlenek: blokkról bepattant lövések voltak.”

A vízilabda-válogatott játékosa hozzátette,

elemezni fogják a meccset és tanulnak belőle.

Vámos Márton óriási felelősségnek érzi, motiválja, hogy elvárják tőle, a nemzeti csapat vezére legyen.

„Azért dolgozom, hogy ennek a szerepkörnek megfeleljek a későbbiekben is. Képesnek tartom magam erre. A klubéletben is, a Szolnoknál az elmúlt évben is vezéregyéniség voltam, megszoktam, nem újdonság, meg tudok felelni ennek.”

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×