eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk
Shane Tusup: köszönöm neked, Magyarország!

Shane Tusup: köszönöm neked, Magyarország!

A három olimpiai bajnoki aranyérménél is többre értékeli Hosszú Katinka a Duna Arénában megszerzett világbajnoki címet. Férje és edzője megható üzenetben fejezte ki érzéseit a 200 méteres vegyesúszás döntője után.

Saját bevallása szerint riói olimpiai bajnoki címeinél is többet jelent Hosszú Katinka számára a Duna Arénában megszerzett aranyérme 200 méteres vegyesúszásban a vizes világbajnokságon. A háromszoros olimpiai bajnok egy kicsit úgy érezte magát, mintha ez lett volna élete első győzelme.

Hosszú Katinka sikereiben elévülhetetlen érdeme van férjének és edzőjének, Shane Tusupnak. Az amerikai tréner 2012 szeptemberéről irányítja a magyar világklasszis felkészülését. Hosszú Katinka és Shane Tusup első kiemelkedő közös sikereiket a 2013-as barcelonai vb-én érték, a csúcspont pedig a három riói elsőség volt.

Az amerikai edző Hosszú Katinka budapesti világbajnokságon elért első győzelme után megható üzenetet közölt közösségi oldalán.

"Este fél tizenegy van és még mindig nem találom a szavakat. Ez az este életem eddigi legfantasztikusabb élménye volt, hálás vagyok, amiért átélhettem. Mindig is csodálattal fog eltölteni, ahogyan az elképesztő nyomást, a végtelen elvárásokat és az állandó kritikát kezeli, és hogy olyan szinten hasznosítja a tudását, képességeit, amiről legtöbben csak álmodunk. Köszönöm neked, drága istennőm, hogy ennek az egésznek a részese lehetek, és hogy bízol bennem. És köszönöm neked, Magyarország, hogy ezen a csodálatos helyen élhetek" - írta Shane Tusup.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×