eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Faragó Tamás: az olaszok megvezették a játékvezetőket

Faragó Tamás: az olaszok megvezették a játékvezetőket

Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás, az InfoRádió állandó sportági szakértője szerint kemény és küzdelmes csatában ért el 9-9-es döntetlent a magyar férfi vízilabda-válogatott az olaszok ellen a budapesti vizes vb második fordulójában.

"Látványos, férfias mérkőzés volt, a bírókat nem értettük, a nézők kiabáltak, jó hangulat volt. Egy ilyen mérkőzésen, amikor minden pillanat számít, helytálltunk. Az olasz csapat jó játékosokból áll, jó edzőjük van, jó taktikával játszanak, de

ezen a mérkőzésen a vízilabda hiányosságait is észrevehettük.

Mindkét csapat kiállításra játszott, nem gólra" - mondta Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó a 9-9-es meccs után.

Az InfoRádió állandó szakértője nem lepődött meg az ellenfél stílusán.

"Az olaszok ellen nem könnyű játszani,

élnek a Grande Opera lehetőségével, szeretnek szerepelni, nemcsak a labdával, hanem teátrálisan is. Megvezették a bírókat,

és főleg Hárai kiállítása jelentős nehézséget okozott a magyar csapatnak" - vélekedett a lefújás után Faragó Tamás, de úgy látta, mindenki megtett mindent, de kiemelkedő teljesítmény nem volt. Az elején a kapusok gyengébbnek tűntek, aztán az olaszok cseréltek, Nagy Viktor pedig feljavult, onnantól még inkább kiegyensúlyozott, nehéz, brusztos mérkőzés lett belőle.

A szakember szerint még mindig bízhatunk a csoportelsőségben, amely azt jelentené, hogy egy mérkőzés megspórolva, egyből a legjobb nyolc közé jutna a válogatott.

"A csoportelsőségben bízunk, de egy nagy világverseny úgyis a negyeddöntőben kezdődik,

ez most csak a rávezetés"

- mondta Faragó Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×