eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Faragó Tamás: bejelentkeztünk az aranyéremért

Faragó Tamás: bejelentkeztünk az aranyéremért

Nagy Viktor és Varga Dénes teljesítményét emelte ki Faragó Tamás, az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője a válogatott Ausztrália ellen elért 13-3-as győzelme után. Az olimpiai és világbajnok pólós szerint demonstratív győzelmet aratott a magyar csapat.

"Demonstratív győzelmet arattunk, meglepően biztosan nyertünk" - értékelte az ausztrálok elleni tízgólos sikert Faragó Tamás. Magabiztos csapatjátékot látott és kiváló teljesítményeket, közülük is kiemelkedett a szakértő szerint Nagy Viktor és Varga Dénes játéka.

"Taktikailag is jobbak voltunk, pedig az ausztrál edző, Elvis Fatovic jó szakember, de ez a meccs nagyon egyértelmű volt.

Ezzel a játékkal bejelentkeztünk a legjobb négy közé, az aranyért"

- jelentette ki Faragó Tamás.

"Nagyon szeretem azokat a meccseket, amikor a legjobb játékosok játszanak a legjobban. Varga Dumi a világ egyik legjobb pólósa, meghatározó volt, hogy visszatért a válogatottba, mert szeret vízilabdázni, szereti a válogatottat. Nagy Viktor teljesítménye fontos volt a kapuban, mert a jó védekezés biztosítja a sikert, enélkül nehéz csatát nyerni" - mondta Faragó Tamás.

Szerda este Olaszország a következő ellenfél, a szakértő szerint ez jóval nehezebb lesz, mert Alessandro Campagna jó stratéga és jó csapatot is irányít, feljövőben vannak, kiváló játékosokkal.

"Érdekes, hogy sok játékost lecserélték betegségre hivatkozva, de

ha a csapat negyedét lecserélik, akkor az esetleg doppingvizsgálat miatt is lehet.

Akik maradtak azonban, jó játékosok, és azokat a taktikai hibákat nem fogja elkövetni az olasz csapat, amelyeket az ausztrál. Szoros, kiegyensúlyozott mérkőzést várok, természetesen magyar győzelemmel" - mondta Faragó Tamás.

Magabiztos, 15-20 gólos győzelem a reális szerinte kedd este a magyar-francia női mérkőzésen. Az InfoRádió szakértője szerint Bíró Attila szövetségi kapitány azt akarja majd megoldani, amit  a japánok ellen nem sikerül: a védekezés pontosságát.

"Sokkal jobb úgy nagy arányú győzelmet aratni, hogy kevés gólt kapunk. Ez lesz elsősorban a francia mérkőzés feladata" - mondta Faragó Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×