eur:
393.82
usd:
365.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kedvezmény a sportrajongóknak

A MÁV-csoport 50 százalékos utazási kedvezménnyel, megerősített szolgálattal és utasbiztonsági kampánnyal várja a szurkolókat.

A 17. FINA Világbajnokság versenyszámaira jegyet vásárló nézők vonattal féláron utazhatnak a rendező városokba szurkolni, annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, melyet a MÁV-START Zrt.-vel kötött a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. 

  • Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvényre szóló belépőjegy felmutatásával együtt érvényes.
  • Az otthon nyomtatott FINA belépőjegyeket a rendezvény helyszínein, a MÁV-START pénztárban le kell bélyegeztetni.
  • A Duna Arénában és a Margitszigeten, 10 és 20 óra között a MÁV-START standjánál, Balatonfüreden a vasúti mobilpénztárnál lesz lehetőség a jegyek bélyegzésére és belföldi, illetve nemzetközi vonatjegyek vásárlására is.
  • A sportesemény látogatói ugyanezeken a helyszíneken utazási információkat kérhetnek, és a fővárosi standoknál gyereksarok is lesz.

A vasúttársaság a nagy budapesti pályaudvarokon több pénztárral és jegyautomatákkal, Balatonfüreden mobilpénztárral várja a jegyvásárlókat.

Balatonfüreden, a napokban átadott felújított vasútállomáson utasbiztonsági kampánnyal készülnek 15-től 21-ig, a világbajnokság arculati elemeivel felmatricázott mozdony pedig június közepétől, országszerte hirdeti a nemzeti vasúttársaság elkötelezettségét és nagyrabecsülését a vb és a világversenyen részt vevő sportolók iránt.

A MÁV-csoport többek között megerősített szolgálattal készül a világeseményre: növelték a pénztárosok, valamint a járműszerelők, a kocsivizsgálók, a takarítók, a biztonsági őrök, a polgárőrök és a készenléti rendőrök számát, valamint tartalék szerelvények és mozdonyok is készenlétben állnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×