eur:
394.12
usd:
364.9
bux:
65498.37
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic  ünnepel, miután 6:4, 7:5 arányban legyőzték a chilei Alexa Guarachit és az amerikai Desirae Krawczykot a francia nyílt teniszbajnokság női párosának döntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. október 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Újra összeáll a Babos, Mladenovic kettős

A vasárnap kezdődő Roland Garroson még nem, de a jövő hónapban, Wimbledonban, újra együtt indul a Grand Slam-torna női páros számában Babos Tímea és Kristian Mladenovic kettőse.

Babos Tímea indul a francia nyílt teniszbajnokság női párosszámában is, mégpedig Vera Zvonarjova oldalán.

„Kugyermetova velem akart játszani, de Jelena Vesznyina lobbizása után az orosz szövetség gyakorlatilag ráparancsolt, hogy Vesznyinával induljon a Roland Garroson, ne velem. Sajnálom, hogy így alakult. Zvonarjovával a belgrádi verseny nem sikerült jól, de bízom benne, hogy Párizsban tudunk javítani” – mondta Babos Tímea a Nemzeti Sportnak.

Igazi szenzációval is szolgált, elárulta, hogy Wimbeldonban újra Kristina Mladenovic oldalán játszik majd: „Ő kérdezett meg engem, és mondtam neki, hogy nincs fix tervem, mert Vera Zvonarjova előre szólt, hogy már megbeszélte a nevezést a német Laura Siegemunddal, tehát vele nem tudom folytatni. Mivel közel a nevezési határidő, és ilyen rövid idő alatt nehéz lett volna valakit találni, aki ráadásul megérti, hogy konkrétan egyetlen füves versenyre, Wimbledonra keresek partnert, ezért igent mondtam Kikinek” – mondta Babos, s mintha szavaiból azt lehetne kiolvasni, hogy még mindig nem bocsátott meg az őt az Australian Open előtt cserben hagyó francia játékosnak.

Beszélt arról is, hogy szívesen indult volna Párizsban Fucsovics Márton oldalán a vegyes párosban is, de a legjobb magyar férfiteniszező programjába ez nem fér bele.

„Én szerettem volna, ám ő nem. Nincs mit tenni, természetesen tiszteletben tartom a döntését, bár nem feltétlenül értek vele egyet.”– mondta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×