eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kicserélte sztárjait az Arsenal és a Man United

Alexis Sánchez a Manchester United, érte cserébe pedig Henrik Mhitarjan az Arsenal labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Sánchez vasárnap magánrepülőgéppel utazott Manchesterbe, ahol a klub edzőközpontjában átesett a szerződés előtti szokásos orvosi vizsgálatokon. A manchesteri együttes Facebook-oldalán hétfő megjelent videó szerint a 29 esztendős chilei támadó a hetes számú mezben játszik majd, és négy év fél éves szerződést írt alá.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a világ egyik legnagyobb klubjához. Csodálatos három és fél évet töltöttem az Arsenalban, de nem tudtam visszautasítani, hogy egy történelmi stadionban játsszak és José Mourinhóval dolgozzak együtt" - jelentette ki a klub honlapján Sánchez.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×