eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Sztárúszó leigazolásának bejelentésére készül a BVSC

Sztárúszó leigazolásának bejelentésére készül a BVSC

Nagy Péter, a zuglói sportegyesület úszóedzője szerint már csak egy kézfogásnyira van a megállapodás.

Nagy Péter olyan úszók felkészülését irányítja, akik az elmúlt időszakban eredményesen szerepeltek a világversenyeken. Kozma Dominik és Bernek Péter a tavalyi, budapesti vizes világbajnokságon szerzett bronzérmet a 4x100-as férfi gyorsváltó tagjaként. Bernek Péter emellett a decemberi, rövidpályás Európa-bajnokságon a 400 vegyes döntőjében arany-, a 400 gyors fináléjában pedig ezüstérmet nyert. Verrasztó Evelyn szintén ezüstéremmel zárta a kontinensbajnokságot, miután Hosszú Katinka mögött másodikként csapott be a célba a 200 vegyes döntőjében.

Nagy Péter az InfoRádiónak elmondta, nem egyszerű feladat összehangolni az úszók felkészülését, mert mindenki más versenyszámban készül, és hozzátette:

hamarosan tovább nehezedik a szakmai stáb munkája.

„Januártól már négy topversenyzőnk lesz. Ez még komolyabb gondolkodásra késztet a felkészülésben" – jelentette be Nagy Péter, de csupán annyit árult el, hogy magyar versenyzőt igazolt a klub.

„Olyan kaliberű úszóról beszélünk, aki már letett valamit az asztalra, és a jövőben is hasonló jó eredményeket érhet el. Velünk szeretett volna készülni. Látja, hogy a klub és a szakosztály mellett az edzői stáb is megteremtheti számára azt a lehetőséget, hogy minél jobb eredményeket érhessen el a jövőben" – mondta Nagy Péter, és kijelentette, 

már csak egy kézfogásnyira van a megállapodás,

hamarosan kiderül, hogy kiről van szó.

Bohus Richárd, aki szintén a 4x100-as gyorsváltó tagjaként szerzett bronzérmet a budapesti vb-n, nemrégiben az InfoRádióban mondta el, hogy klubot keres Magyarországon. Arról sincs még hivatalos bejelentés, hogy Hosszú Katinka az új szezonban is edző-férje, Shane Tusup irányítása alatt készül-e tovább...

A BVSC úszószakosztályából egyébként szeptemberben a Ferencvárosba távozott a világbajnoki ezüstérmes Verrasztó Dávid, Biczó Bence és trénerük, Molnár Ákos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×