eur:
394.5
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Szoros meccsen kapott ki a spanyoloktól a kézilabda-válogatott

Szoros meccsen kapott ki a spanyoloktól a kézilabda-válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re kikapott hétfőn az előző kontinenstornán ezüstérmes Spanyolországtól a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Varasdon.

Remek védekezéssel és kapusteljesítménnyel kezdett a magyar együttes, de mivel támadásban rendkívül pontatlan volt, nem tudott ellépni a spanyoloktól. Az ellenfél fordított, és többször is három góllal vezetett az első félidőben, de a magyarok néhány csere után minden alkalommal egyenlíteni tudtak.

A második felvonásban is szokatlanul lassú volt a játék tempója, ami elméletileg a magyaroknak kedvezett, ám hiányzott az átütőerő a támadások többségéből, így nem sikerült a bravúros pontszerzés. A csapat legeredményesebbje Bánhidi Bence lett hat góllal.

A magyar együttes szombaton 32-25-re kikapott az olimpiai bajnok Dánia csapatától, szerdán pedig Csehországgal találkozik. A csoportból az első három helyezett jut a középdöntőbe

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×