eur:
395.5
usd:
366.67
bux:
65553.67
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Painstil-ügy: ezt senki sem teheti meg a Ferencvárossal

Painstil-ügy: "ezt senki sem teheti meg a Ferencvárossal"

Továbbra sem érkezett vissza karácsonyi pihenőjéről a Ferencváros ghánai labdarúgója, Joseph Paintsil. Sajtóhírek szerint a játékos maláriás beteg, de eközben edzésbe állt, és a belga bajnokságból keresték meg. A Fradi vezetői szerint a játékosnak kötelező csatlakoznia a zöld-fehérekhez.

A labdarúgó NB I-ben éllovas Ferencváros vezetői mindent megtesznek azért, hogy érvényesüljenek a klub érdekei Joseph Paintsil ügyében. A zöld-fehérek ghánai légiósa továbbra sem érkezett vissza év végi szünetéről Budapestre.

Orosz Pál, az FTC labdarúgócsapatát működtető cég vezérigazgatója az egyesület televíziójának adott interjúban nyomatékosította, hogy az afrikai futballistának mindenképpen csatlakoznia kellett volna már a Fradihoz.

“Itt kellene lennie az érvényben lévő munkaszerződése alapján. Felvettük a kapcsolatot azzal a zürichi jogi irodával, amelyik a Ferencváros nemzetközi ügyeit intézi. A végsőkig el fogunk menni azért, hogy az igazunkat érvényesítsük. Ez most már nem a pénzről szól, hanem egész egyszerűen arról, hogy ezt senki sem teheti meg a Ferencvárossal. El fogunk menni az UEFA-hoz és a FIFA-hoz, minden érintett féllel felvettük a kapcsolatot. Be fogjuk vonni a ghánai magyar nagykövetséget.

Ez egy precedensértékű jelenség lesz, hogy mindenki lássa, ilyet nem lehet tenni a Ferencvárossal”

- mondta Orosz Pál.

Eközben ghánai és belga sajtóértesülések szerint a 19 éves futballistát a belga Genk szeretné leigazolni, miközben nyárig kölcsönszerződése van a Ferencvárossal, ahova a ghánai Tema Youthtól került Budapestre. A belga klub vezetői készek lennének kompenzációs díjat is fizetni a Fradinak, hogy már a nyárig szóló kölcsönszerződésének lejárta előtt megszerezze Joseph Paintsilt.

Orosz Pál elmondta, hogy tudnak a belgák érdeklődéséről. A klubvezető megerősítette, hogy arról értesítették a Fradit, hogy beteg, és emiatt kezelésekre jár.

Ghánai hírek szerint azonban utoljára egy hete volt kórházban a játékos, a Nemzeti Sport internetes oldalán láthatók fotók szerint már edzésbe állt nevelő egyesületénél.

“Kaptunk egy kórházi jelentést, miszerint a játékos maláriás. Furcsálltam, hogy az volt benne, hogy hazaengedik a kórházból. A mai napon kell visszamennie kontrollra, ha meggyógyult, akkor a héten várjuk őt. A tanulság az, hogy érvényesíteni kell a jogunkat.

A Ferencváros számára ez nem pénzkérdés, hanem presztízsügy”

- emelte ki Orosz Pál.

Joseph Paintsil a 12 bajnoki mérkőzésen hat gólt szerzett ősszel, és az Videotonnak lőtt találatát választották az év legszebb találatának az M4 Sport-Az Év sportolója gálán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×