eur:
393.53
usd:
368.08
bux:
66455.06
2024. április 25. csütörtök Márk

Kitálaltak Hosszú Katinkáék viszonyáról

Hosszú Katinka és edző-férje nem tudta az uszodán kívül hagyni magánéletét - mondta Földházi Dávid.

Az Iron Aquaticstól távozó úszó, Földházi Dávid nagy lendülettel kezdte el az edzéseket.

„Új év, új lendület, így kezdem az edzéseket az új csapatomnál, miután ismét váltanom kellett. Nagyon sokat fogok dolgozni, ahogy eddig is tettem. A váltásom legfőbb oka a Shane Tusup és Hosszú Katinka között kialakult helyzet, úgy éreztem, nekem ebben a szituációban nincs maradásom. Azt gondolom, ez az ő dolguk, de a feszültség nem szolgálja az én fejlődésemet, nyugodt körülmények között szeretnék készülni” – mondta a Borsnak a Dunaharaszti versenyzője.

A sportoló közölte: kifejezett kérése volt, hogy Hosszú Katinka és edző-férje a magánéletét hagyja az uszodán kívül, amire bár odafigyeltek, mégsem mindig sikerült nekik, hiszen a szúrós tekintetek és csipkelődések rendszeresek voltak.

Földházi Dávid úgy érzi, most megtalálta a helyét, ahol jó edzővel és társasággal készül együtt. A célja, hogy minden zavar nélkül végig tudjon dolgozni egy teljes évet, amikor nem kell másra, csak a fejlődésére koncentrálnia. Ezen belül elsősorban az országos bajnokságra figyel, ahol olyan idővel szeretne úszni, amivel mindenkit meg tud majd lepni.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×