eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ezért hagyták el Hosszú Katinkát

Ezért hagyták el Hosszú Katinkát

Shane Tusup és Hosszú Katinka úszóklubját elhagyta az első számú férfi versenyző.

Földházi Dávid az mno.hu kérdésére elmondta: a Shane Tusup és Hosszú Katinka közötti feszültség miatt döntött úgy, hogy inkább a Dunaharaszti MTK-ban folytatja pályafutását.

Most, ebben a szituációban nagyon kell egy váltás, de az is igaz, hogy számomra az új klubom a „number one team”, amely garantálja, hogy nyugodt körülmények között kezdjem az évet – fogalmazott a lapnak Földházi Dávid, aki elsősorban a március végi országos bajnokságra szeretne tisztességgel felkészülni.

Ezért hagyták el Hosszú Katinkát

Mint mondta, választhatott volna más, „vérprofi” egyesületet is, ám szerinte most nem arra van szüksége, amit ott nyújtani tudnak neki.

A csapaton belüli helyzet eredményezte azt, hogy azonnal távoztam, de ez talán mindenkinek leesik mostanra - nyilatkozta a válogatott úszó. Hogy mióta tartott a folyamat? Amikor kiderült, hogy gond van, az első perctől gondoltam arra, kell hogy legyen valamilyen tervem, és ahogy alakultak a dolgok, láttam, hogy szükség is lesz rá – ennél többet azonban nem kívánt a konfliktus lefolyásáról és tartalmáról mondani, és ki is szeretne maradni a Shane Tusup és Hosszú Katinka közötti további eseményekből.

Földházi Dávid, aki az őszi úszószezonban az Iron versenyzőjeként végigjárhatta a világkupa-állomásokat, rendkívül hálás klubjának, megtalálta náluk a számítását, elérte a célját, tisztességesen fel tudott készülni a 2017. évet lezáró Európa-bajnokságra is, ahol fülgyulladással is egyéni csúcsot tudott úszni.

Arról is beszélt, hogy a sportházaspárnak sok sikert kíván, konfliktusukat teljes mértékben magánügynek tartja. Hozzátette: értékeli, hogy az Iron-pár folyamatosan próbálta elkerülni, hogy nézeteltéréseikből bármit is érzékeljenek a klubnál.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×