eur:
394.24
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Budapesten játszhat Phil Taylor, de nem lesz olcsó

Budapesten játszhat Phil Taylor, de nem lesz olcsó

Hazánkba csábítanák egy gálaversenyre a visszavonuló 16-szoros dartsvilágbajnok Phil Taylort, aki a hírek szerint idén már 180 bemutatóra ígérkezett el.

Phil Taylor befejezte profi pályafutását a hétfői világbajnoki döntővel, amelyet elveszített Rob Cross ellen, de a 16-szoros világbajnok állítólag 180 bemutatót játszik az idén. Mivel a darts itthon is egyre népszerűbb, a PDC Hungarian Fan Club megpróbálja Budapestre hozni Taylort.

Egy bemutatót terveznek, ahová négy világsztárt szeretnének elhívni, köztük Taylort, és magyar játékosok ellen is versenyeznének - tájékoztatta a Borsot Vereczkey Lajos, a szervezőbizottság vezetője.  Taylor egy hónapig Ausztráliában pihen, de februárban felveszik a kapcsolatot a menedzsmentjével. A fellépési díja, valamint az utazási és ellátási költsége nagyjából 10 ezer fontba (3,5 millió forint) kerülne.

Az eseményre leghamarabb 2019 elején van reális esély, a helyszínről a Budapest Arénával, a Tüskecsarnokkal és az Érd Arénával tárgyalnak. A várható vendégek között Mensur Suljovic jöhet szóba, de az új világbajnok Rob Cross is, mert vele ugyanazon az irodán keresztül lehet egyeztetni, mint Taylorral.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×