eur:
394.3
usd:
369.74
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Bajba kerülhet a Barcelona

Bajba kerülhet a Barcelona

Az Atlético Madrid a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult, mert álláspontja szerint az FC Barcelona szabálytalanul kezdett puhatolózásba Antoine Griezmann megszerzését illetően.

A fővárosiak azt nehezményezik - amiről tájékoztatták a FIFA-t -, hogy a katalán klub a beleegyezésük nélkül lépett kapcsolatba a francia támadóval.

A kapcsolatfelvételről már cikkezett a spanyol sajtó, Guillermo Amor, a Barcelona sportkapcsolatokért felelős igazgatója pedig vasárnap úgy nyilatkozott, hogy Josep Maria Bartomeu vélhetően megkereste Griezmann családját, egyben képviselőjét az esetleges klubváltásról.

"Az Atlético Madrid bepanaszolta a Barcelonát a klub, a játékos és a környezete közötti ismétlődő kapcsolatfelvétel miatt" - tájékoztatták a madridiak a brit hírügynökséget. Emlékeztettek arra, hogy Griezmann hosszú távú szerződéssel rendelkezik náluk - így velük is kapcsolatba kell lépni -, illetve az egyezkedés szerintük hatással lehet a mostani bajnokságra is, melyben jelenleg a Barcelona az éllovas, az Atlético pedig a második.

A Barcelona egyelőre nem kommentálta a madridi lépést, a FIFA ugyanakkor megerősítette a panasz beérkezését.

A francia támadó jelenlegi szerződése 2022 júniusáig szól, kivásárlási ára 100 millió euró (31,3 milliárd forint).

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×