eur:
395.91
usd:
366.9
bux:
65670.44
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Hosszú Katinka aranyérmes az Eb-n

Hosszú Katinka győzött a 400 méteres vegyes döntőjében a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú sikeréhez kétség sem férhetett, fölényes rajt-cél győzelmet aratott. Ez volt pályafutása 11. aranyérme a rövidpályás kontinensviadalokon.

Bernek jól rajtolt, de már féltáv előtt átvette a vezetést tőle az orosz Alekszandr Krasznih, aki a célig fokozatosan növelve előnyét elsőként csapott a célba magyar riválisa előtt.

A finálékban érdekelt további magyarok közül a Lobanovszkij Maxim, Gyárfás Bence, Kozma Dominik, Takács Krisztián összeállítású 4x50 méteres gyorsváltó 1:25.55 perces eredménnyel ötödik lett úgy, hogy 49 századot faragott délelőtt elért országos csúcsán, míg Földházi Dávid 200 méter háton, Kapás Boglárka 400 méter vegyesen végzett hetedikként.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×