eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A Real Madrid újabb sikere

Öt Real-játékos az év csapatában.

A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) - története során először - kihirdette az év csapatát, amelybe öt játékos került a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridból.

Az IFFHS honlapja szerint a 91 szakíró szavazata alapján a madridiaktól Marcelo, Sergio Ramos, Toni Kroos, Luka Modric és az aranylabdás Cristiano Ronaldo került a csapatba, amelynek edzője a Realt irányító Zinedine Zidane lett.

Mellettük a BL-döntős Juventusból hárman, Gianluigi Buffon kapust, illetve a nyáron az AC Milanhoz igazolt Leonardo Bonuccit és a Paris Saint-Germainhez szerződött Dani Alvest választották be.

A legjobb 11-ben ott van még Lionel Messi (FC barcelona) és Neymar (Barcelona/PSG), valamint Kevin de Bruyne(Manchester City).

A nőknél a Lyon magyar származású német válogatott játékosa, Marozsán Dzsenifer is tagja az esztendő csapatának.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×