eur:
395.68
usd:
372.06
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Böde Dániel klubot választott

Böde Dániel klubot választott

És úgy döntött, hogy marad tovább a Ferencvárosban.

A Ferencvárosi Torna Club és Böde Dániel mindenben megegyezett, így eldőlt, hogy a válogatott csatár zöld-fehérben folytatja pályafutását - közölte a fradi.hu.

Böde Dániel korábban egyetlen csapatot, a Paksi FC-t erősítette profi pályafutása során. 2006-ban, 18 évesen mutatkozott be az élvonalban, 133 mérkőzésen lépett pályára, és támadó középpályásként 33 gólt szerzett. A 2010/2011-es szezonban az NB I legjobb labdarúgójának választották, ekkor alapembere volt az ezüstérmes paksi csapatnak.

Böde Dániel 2012 nyarán szerződött az FTC-hez, első szezonjában 17 gólt lőtt és 9 gólpasszt adott. Az idényt Ligakupa-győzelemmel zárta, a szezon végén az MLSZ-nél és a HLSZ-nél is a legjobb labdarúgónak választották, míg év végén az nb1.hu közönségszavazását is megnyerte, sőt, őt választották a legjobb itthon játszó futballistának.

Böde eddig minden szezonban a házi gólkirály lett, a 2015/2016-os szezonban 17 góljával az élvonal gólkirálya lett, Újpest elleni ollózós gólja az év legszebb találata lett, mindemellett pedig bajnok és kupagyőztes lett a Ferencvárossal.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Nemcsak a forint szenvedte meg az amerikai inflációs kilátások változását, a korábban globális menedékdevizának számító japán jen 34 éves mélypontra gyengült a dollárral szemben. A gyengülés nem belföldi tényezőknek köszönhető, de ez nem jelenti azt, hogy a japán jegybank jövő heti kamatdöntő ülésen ne tudna tenni a jen védelmében. Csakhogy a Bank of Japan most mással van elfoglalva: azzal, hogy kirángassa az országot az őket évtizedek óta sújtó stagnálásból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×