eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma
Kemény üzenetet küldött ismét Szalai Ádám

Kemény üzenetet küldött ismét Szalai Ádám

Hibáztatja magát Szalai Ádám, amiért nem lehetett ott a labdarúgó-válogatottban Andorra és Luxemburg ellen, de a belső kritikusokat elítéli.

Az Eb-n elért eredményekkel magasra tettük a lécet, amit nem tudtunk átugrani - mondta Szalai Ádám a csakfoci.hu-nak adott interjúban. A Hoffenheim válogatott csatára, aki sérülése után mostanában térhet csak vissza, úgy értékelt, tudták, hogy Portugália és Svájc magasan kiemelkedik a csoportból, de nagy csalódásként élték meg a szereplést. Ő pedig hiába lett öt góllal a világbajnoki selejtezősorozat legeredményesebb magyar játékosa, a legfontosabb meccseken sérülése miatt nem tudott segíteni. 

Szalai elárulta, hogy rendkívül nehezen élte meg az andorrai és a luxemburgi eredményt is.

"Hibáztatom magam a sérülések miatt, hiszen, ha jobban odafigyelek magamra és az egészségi állapotomra, akkor elkerülhettem volna. Tapasztalt játékosként mindkét mérkőzésen segítettem volna a válogatottnak, éppen ezért

úgy érzem, hogy maximálisan kivettem a részem ezekből a kudarcokban"

- mondta a csatár, ugyanakkor kemény üzenetet fogalmazott meg azoknak, akik a magyar futballon belülről támadták a válogatottat: "A sikertelenség ellenére elszomorító, hogy azok az emberek, akik megkapták a lehetőséget a magyar futballban, hogy változtassanak és nem sikerült,

ilyen kudarcok után kerülnek elő és próbálnak a kritikájukkal a címlapokra kerülni. Ezt elítélem,

megvolt nekik is a lehetőségük, hogy változtassanak, a magyar focit a fejlődés útjára kísérjék. Tisztelet a kivételnek."

A szövetségi kapitányi posztról a vb-selejtezők után menesztett Bernd Storckról azt mondta, nehéz időszakban segített neki, és az Eb sikerei után nem erre számítottak. Amikor arról kérdezték, hogy Storck mit hagyott maga után a magyar futballban, ennyit felelt: "Eb-szereplést és csoportkörből való továbbjutást."

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×