eur:
395.14
usd:
370.78
bux:
65156.26
2024. április 19. péntek Emma
Csányi Sándor kemény kritikája a luxemburgi kudarcról

Csányi Sándor kemény kritikája a luxemburgi kudarcról

Az MLSZ elnöke nagyon csalódott, és úgy látja, már Lovrencsics kiállítása előtt is alárendelt szerepet töltött be a pályán a magyar labdarúgó-válogatott.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a Nemzeti Sportnak azt mondta a válogatott luxemburgi 2-1-es veresége után, hogy ez a meccs is megmutatta, miért van szükség új szövetségi kapitányra.

"Nagyon csalódott vagyok. Hogy mit vártam? Annál biztosan lényegesen többet, mint amit láthattunk. Lehet, hogy a kiállítás is befolyásolta a mérkőzés alakulását, de lássuk be, már előtte sem azt láttuk a pályán, amire talán számítottunk. Luxemburg futballozott, mi alárendelt szerepet töltöttünk be" - mondta az elnök, de arra a kérdésre, hogy szükség van-e új csapatra, azt felelte, ezt már az új szövetségi kapitány feladata eldönteni.

A megbízott szakvezető másként látta a mérkőzést, Szélesi Zoltán szerint Lovrencsics piros lapja befolyásolta a találkozó alakulását, az emberhátrány már Luxemburg ellen sem fér bele.

"Sokat hibáztunk, ezeket ki kell elemezni, ki kell javítani, nem szabad újra elkövetni. Ez a meccs rávilágított bizonyos dolgokra. A párharcokra jobban kell figyelni, pontosabb játékra van szükség. A labdavesztések számát csökkenteni kell. Természetesen minden vereség megviseli az embert, így ez is" - mondta az ideiglenes kapitány.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×