eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nem nyomoznak a késelő Fradi-szurkoló ellen

Nem nyomoznak a késelő Fradi-szurkoló ellen

Az életét védte a korábbi vezérszurkoló, ezért nem folytat ellene eljárást a nyomozóhatóság.

A Ferencváros-Debrecen labdarúgó-mérkőzés szünetében kitört verekedésben a rendőrség információi szerint két ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A konfliktus vélhetően az elmúlt három évben a ferencvárosi szurkolótábort vezető férfi és az éppen a DVSC elleni bajnokin a Groupama Arénában először belépő régi kemény mag tagjai között pattant ki. A megtámadott drukker kést ragadott, és megsebesített két embert. Egyelőre két gyanúsított van az ügyben, de nincs köztük a késelő drukker, mert a 24.hu a Fővárosi Főügyészségtől úgy értesült, hogy a jelenlegi adatok alapján a földön fekvő, az elkövetők által körbe zárt sértett védekezésül használta a nála lévő kést, azzal az őt megrúgó egyik gyanúsított lábát vágta meg. A rendőrség és az ügyészség ezért az ő esetében hivatalból vizsgálja a jogos védelmi helyzet fennállását.

Mindkét szurkolónak súlyos testi sértés bűntette miatt kell felelnie, miután két embert bántalmaztak. Kedden a bíró úgy döntött, hogy lakhelyelhagyási tilalmat rendel el velük szemben, és nem járhatnak sportrendezvényekre.

A Fővárosi Főügyészség álláspontját erősítette meg a Bonyha becenevű volt vezérszurkoló barátnőjének nemrég feltett nyilvános Facebook-posztja. A nő verziója szerint a barátja három másik cimborájával ment ki a meccsre, kizárólag szurkolni és csak azért, mert bíztak a különböző Fradi-ultratáborok vezetőiben, akik az FTC-vel kötött egyezség alkalmával megígérték, nem lesz bántódásuk azoknak a vezetőknek, akik az elmúlt három és fél évben is kiálltak a csapat mellett, szurkolni jártak a Groupama Arénába. A barátnő szerint előre kitervelték az akciót, negyvenen támadtak a párjára, aki önvédelemből az életét védte, különben megölték volna. 

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×