eur:
394.14
usd:
365.3
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Storck megszólalt távozása után

Storck megszólalt távozása után

Távozása okairól beszélt egy német lapnak Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya. Úgy érzi, kihozta a maximumot a csapat lehetőségeiből.

„Sajnálatos módon az elvárások nem voltak reálisak” – mondta Az októberben távozó német szakember a Westdeutsche Allgemeine Zeitungnak, a nyilatkozatot a 24.hu szemlézte.

Az Északi-tenger partján pihenő Storck az interjúban emlékeztetett arra, hogy a világbajnoki csoportkörben harmadik helyezést ért el a magyar válogatottal az Európa-bajnok Portugália és Svájc mögött. Ezzel elérte az előre meghatározott célt, mégis azzal a váddal szembesült, hogy egy helyben toporog a csapat.

„A végére akkora nyomás nehezedett ránk, hogy az elválás mellett döntöttünk.

Az emberek elfelejtették, hogy 44 év után jutottunk ki az Európa-bajnokságra. Magyarországnak nagy neve van a futballban, de a jelen mást mutat. A válogatottban öt játékos játszik külföldön, miközben egyetlen magyar klub sem jut túl a Bajnokok Ligája, vagy az Európa Liga selejtezőin. Ebből hoztuk ki a maximumot, és senki sem veheti el az Európa-bajnokságon szerzett tapasztalatot. Az Eb fantasztikus élmény volt. Mind a számomra, mind az edzői csapatom, valamint az egész ország számára” - fejtette ki Storck.

Elmondta azt is, hogy a német bajnokságban folytatná, és megmutatná, hogy mit tud vezetőedzőként.

Az MLSZ hétfőn nevezte ki a belga Georges Leekenst az október közepén távozott Bernd Storck utódjának. A szakvezető kemény munkát ígért és összefogást kért.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×