eur:
394.07
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Shane Tusup így fogadta, hogy nem őt választotta az MLSZ

Shane Tusup így fogadta, hogy nem őt választotta az MLSZ

Az úszóedző álmodott is azzal, hogy szövetségi kapitányként segíti a labdarúgó-válogatottat, de végül elfogadta, hogy nem őt választotta a magyar szövetség.

Az elmúlt hetekben többször is jelezte Shane Tusup, az olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka edző-férje arról, hogy szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Azt ígérte, hogy csapata harcosokból áll majd, akik készen állnak a háborúra, amikor kell.

Az MLSZ végül a belga Georges Leekenst választotta, és erre Tusup is reagált.

"Nyugi, nyugi, tudom, hogy éreztek. Nem az enyém a lehetőség, hogy megkíséreljem kijuttatni a magyar válogatottat a 2020-as Európa-bajnokságra, de

nincs bennem sértettség.

Őszintén remélem, hogy a csapat újra sikeres lesz, és minél hamarabb örömet szerez magyar futballszurkolók millióinak!" – írta a Facebookon.

Kitért arra is, hogy sok támogatást kapott.

„Annyira beleéltem magam, hogy egyszer tényleg azzal álmodtam, én állok a magyar kispad mellett.

Nem játszottunk fantasztikusan, de sokkal jobban akartuk a győzelmet, és nyertünk, ti pedig fel-le ugráltatok a lelátón.”

Az MLSZ hétfőn nevezte ki a belga Georges Leekenst az október közepén távozott Bernd Storck utódjának. A szakvezető kemény munkát ígért és összefogást kért.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×