eur:
393.77
usd:
369.05
bux:
65842.71
2024. április 23. kedd Béla
Ki lesz a kapitány?

Ki lesz a kapitány?

Ideiglenes szövetségi kapitányt már talált a magyar labdarúgás vezérkara, de a kiszemelt kapitányjelöltek egymás után mondják le a felkérést.

Lapinformációik szerint Herczeg András, a DVSC sikeredzője volt Csányi Sándor elnök első számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra, amely Bernd Storck menesztésével üresedett meg. Herczeg András azonban nem vállalta el a feladatot.

A dán média arról számolt be, hogy Morten Olsen volt dán szövetségi kapitányt is megkeresték, de a 68 éves szakember szintén nemet mondott a magyar válogatott kispadjára.

Bánki Erik, a magyar szövetség elnökségi tagja azt már elárulta, hogy a portugál Paulo Sousa sem vállalja a magyar válogatott irányítását, majd megkeresték a Budapest Honvéddal idén bajnok Marco Rossit, aki jelenleg a szlovákiai Dunaszerdahelynél dolgozik. Ezt követően az olasz tréner elismerte, hogy szívesen lenne magyar kapitány, de őt eddig az MLSZ-ből senki nem hívta.

Időközben Giovanni Trapattoni is jelezte menedzserén keresztül, hogy érdekli a feladat, kész tárgyalni.

Egyelőre annyi biztos, hogy az idei utolsó két felkészülési mérkőzésén az egykori Loki-játékos Szélesi Zoltán irányítja a válogatottat. Ebből arra lehet következtetni, hogy a szövetség vezérkara még nem talált hosszútávra kapitányt.

A magyar válogatott november 10-én Luxemburggal idegenben, november 14-én Costa Ricával hazai pályán mérkőzik meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×