eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Egy újonc a hokiválogatott keretében

Jarmo Tolvanen, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a novemberi Négy nemzet tornán szereplő 28 fős keretét.

A magyar szövetség közleménye szerint a lengyel, olasz és japán csapatot a Tüskecsarnokban fogadó házigazdák kerete három kapusból, tíz védőből és 15 csatárból áll össze. További keretszűkítés nem lesz, az edzői stáb ezt a 28 játékost fogja rotálni a felkészülési torna során. A válogatottban öt magyar klubcsapat képviselteti magát, hat játékos pedig külföldről tér haza.

Nagy Nilan az egyetlen újonc a keretben, ő a közeljövőben kaphatja meg a magyar állampolgárságot, így a világbajnokságon már ott lehet a csapatban. Az idei kijevi vb-n részt vett csapatból hiányzik Gőz Balázs, aki az Egyesült Államokba igazolt, sérülés miatt marad távol Szirányi Bence, Kóger Dániel és Csányi Karol, Sagert Kalvin pedig jelenleg nem jégkorongozik.

A magyar válogatott mérkőzéseire a törzsszurkolói szektorba kedvezményesen, 1200 forintért lehet jegyet venni. A családi szektorba a felnőttek 2500, míg a 14 év alatti gyerekek 1000 forintért vehetnek belépőt. A délutáni, nem magyar érdekeltségű találkozókat ingyen lehet megtekinteni.

A torna előtt kétnapos edzőtábor vár a magyar válogatottra, amely jövő áprilisban a divízió I/A-világbajnokságon a lengyelekkel és az olaszokkal is megmérkőzik a Papp László Budapest Sportarénában.

A magyar jégkorong-válogatott kerete:

Kapusok: Bálizs Bence (MAC Budapest), Duschek Dávid (Dunaújvárosi Acélbikák), Rajna Miklós (Fehérvár AV19)

Védők: Dudás Jesse (MAC Budapest), Garát Zsombor (MAC Budapest), Kiss Dániel (UTE), Kovács Bronson Zoltán (MAC Budapest), Nagy Nilan (UTE), Pozsgai Tamás (MAC Budapest), Stipsicz Bence (Fehérvár AV19), Szabó Dániel (Fehérvár AV19), Varga Arnold (UTE), Wehrs Kevin (Innsbruck, osztrák)

Csatárok: Bartalis István (Schwenningen, német), Benk András (UTE), Bodó Christopher (Lausitzer, német), Keegan Dansereau (MAC Budapest), Erdély Csanád (Fehérvár AV19), Galló Vilmos (Timra, svéd), Hári János (Fehérvár AV19), Magosi Bálint (DVTK Jegesmedvék), Nagy Krisztián (MAC Budapest), Andrew Sarauer (Villach, osztrák), Sárpátki Tamás (Fehérvár AV19), Sebők Balázs (Kalpa, finn), Terbócs István (MAC Budapest), Vas János (DVTK Jegesmedvék), Vincze Péter (Fehérvár AV19)

A Roland Divatház Négy nemzet torna programja:

november 10., péntek:

Japán-Olaszország 15.30

Magyarország-Lengyelország 19.00

november 11., szombat:

Lengyelország-Japán 15.30

Magyarország-Olaszország 19.00

november 12., vasárnap:

Lengyelország-Olaszország 14.30

Japán-Magyarország 18.00

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×