eur:
394.02
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A válogatott egyik játékosa nyíltan kiáll Bernd Storck mellett

A válogatott egyik játékosa nyíltan kiáll Bernd Storck mellett

A feröeriek elleni nyögvenyelős győzelem, a miniállamok ellen elveszített öt pont után egyre többen követelik Bernd Storck szövetségi kapitány lemondását. Stieber Zoltán ugyanakkor a DIGI Sport híradójának azt mondta: szeretné, ha szövetségi kapitány maradna a német szakember.

A Magyar Labdarúgó Szövetség kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyet a Feröer-szigetek 1-0-ás legyőzésével a harmadik helyen zárt Bernd Storck együttese. Az elnökség meghallgatja szakemberek véleményét, valamint a válogatott vezetését és a szövetségi kapitány beszámolóját is, s ezt követően dönt a folytatásról.

A válogatott egyik játékosa, Stieber Zoltán már letette a voksát, a középpályás azt szeretné, ha Bernd Storck maradna a kapitány.

 "Én abszolút Bernd Storck mögött vagyok, ő mindig is bízott bennem az elmúlt időszakban, én csak jókat tudok elmondani róla.

Én bízom benne, hogy ő marad a szövetségi kapitány"

- nyilatkozott a Sport 24-nek Stieber Zoltán.

Nagy Ádám szerint a csapatnak most kell megmutatnia, hogy mennyire egységes. "A selejtezősorozat elején álmodoztunk, és többet szerettünk volna, még akkor is, ha a realitás azt mondja, hogy egy portugál és egy svájci csapat az előttünk jár. Ha hoztuk volna a kötelező győzelmeket, akkor máshogyan fogadta volna a futballközeg ezt a harmadik helyet. Elindultunk egy úton, amelyről mi tudjuk, hogy milyen út. Be kell vallani, egyszer-kétszer nem ez jött vissza a játékunkon, de én úgy gondolom, hogy most kell majd igazán összetartanunk, és megmutatnunk, hogy együtt vagyunk" - mondta a Bologna futballistája.

A megítélésén még két barátságos meccsen javíthat idén még a válogatott: Luxemburg ellen idegenben, Costa Rica ellen pedig hazai pályán.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×