eur:
394.07
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nagy László elárulta, miért hozott drasztikus döntést

Nagy László elárulta, miért hozott drasztikus döntést

A kétszeres Bajnokok Ligája győztes kézilabdázó hétfőn bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól. A veszprémi csapatkapitány szerénytelenség nélkül állítja, nem könnyű őt pótolni, de elkerülhetetlen a korszakváltás a magyar kézilabdában – írja a Magyar Idők.

A 36 éves jobbátlövő a közéleti napilapnak adott interjújában elárulta, hogy a tavalyi világbajnokság előtt fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy az lesz az utolsó világversenye. Ezután egyeztetett a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) vezetőségével.

„Nem hirtelen felindulásból döntöttem” 

– tette hozzá a sportoló.

„Elkerülhetetlen volt a korszakváltás, de ki merem jelenteni: vannak olyan fiatal játékosaink, akik előbb-utóbb a válogatott erősségei lehetnek” – fejtette ki interjújában.

Azt is tisztázta, hogy nem a Veszprém és a válogatott élére februárban kinevezett Ljubomir Vranjest miatt köszönt el a válogatottól. A svéd származású edzőnek is említette a régóta érlelődő gondolatot, miszerint lemond a válogatottságról.

A veszprémi csapattal való szakításával kapcsolatos találgatásokkal kapcsolatban elmondta, hogy amíg élvezi a játékot és edzője bizalmát is élvezi, ott lesz a pályán. „De azt nem szeretném megélni, hogy az élsport púp legyen a hátamon.” – jelentette ki a kézilabdázó. Ha nem érez kihívást és lendületet, véget vet sportolói karrierjének – ígérte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×