eur:
393.2
usd:
366.98
bux:
66561.41
2024. április 25. csütörtök Márk
Hosszú Katinka nyitott volt a tékozló fiú felé

Hosszú Katinka nyitott volt a tékozló fiú felé

Három évvel ez­előtt távozott Hosszú Ka­tinka mellől Földházi Dá­vid. Akkor senki nem gondolta, hogy van visszaút, ehhez képest szeptemberben újra a háromszoros olimpiai bajnok mellett kötött ki a 22 éves hátúszó.

Földházi Dávid korábban azt nehezményezte, hogy Shane Tusup és Hosszú Katinka az olimpiai sikereket tartotta szem előtt, így jóval kevesebb figyelmet tudtak szentelni rá.

„Sok minden változott ez alatt az idő alatt. Úgy érzem,

sikerült felnőnöm a feladathoz, és testileg, lelkileg is készen állok

arra, hogy keményen megdolgozzak azért, amit el akarok érni. Sok kérdőjel volt bennem, amikor újra felkerestem Katkát és Shane-t, de ők az első perctől nyitottan és érdeklődve fordultak felém” – mondta a Borsnak a versenyző.

A fiatal sportoló korábbi edzője, Tőrös Károly szerint folyama­tos versenyzésre vágyott a ta­nítványa, azért ment vissza Hosszúékhoz.

„Dávid roppant tehetséges, ám nem túl szorgalmas. Kemény munkával a világ legjobbja lehetett volna, remélem, Katinkáék jobban tudják majd motiválni, mint én. Földházinak hiányzott a versenyzés, meg hogy társakkal eddzen, ezeket most megkapja. Sajnos mi nem tudtuk biztosítani neki a folyamatos világkupa-sorozaton való indulást” – emelte ki az edző.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×