eur:
393.13
usd:
367.36
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Lemaradt az Eb-ről a magyar válogatott

A magyar futsalválogatott 6-4-es vereséget szenvedett Lengyelországban az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, így nem jutott ki a kontinensviadalra.

Sito Rivera szövetségi kapitány együttese 2-1-es előnyről várta a koszalini második felvonást, amelyen kifejezetten rosszul kezdett, ugyanis a hatodik percben 11 másodperc alatt két gólt kapott. Ennek ellenére a szünetig sikerült egyenlítenie.

A folytatásban sokáig nem született gól, de ahogy múlt az idő, egyre nagyobb nyomást gyakoroltak a hazaiak, akiknek ekkor legalább két gólra volt szükségük, hogy megnyerjék a párharcot. A lengyelek ezt a 32. percre el is érték, sőt egy magyar kiállításból származó emberelőnyös helyzetet kihasználva növelték előnyüket, majd ezt még egy találattal megfejelték. A hajrában már csak szépítésre futotta a magyarok erejéből.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×