eur:
392.83
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Vasárnap lezajlott a katasztrófák katasztrófája - képgaléria

A vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte meg, miután a Ferrarival szereplő Sebastian Vettel már az első körben kiesett - a nemzetközi sajtó szerint ez döntő lehet a világbajnoki cím szempontjából.

Hamilton 28 pontos előnnyel vezet összetettben.

Olaszország:

Gazzetta dello Sport:

"A katasztrófák katasztrófája. A Ferrari emberei a legrosszabb rémálmukban sem gondolhattak ilyen végkimenetelre."

La Repubblica:

"Vörös naplemente. Miután a Ferrari megünnepelte alapításának 70. évfordulóját, a csapatnál visszatértek a keserű realitáshoz."

La Stampa:

"A Cavallino harakirije: a Ferrari darabjaira hullott (a Ferrari cég ábrás védjegye a "Cavallino Rampante", azaz az "ágaskodó lovacska"). Öt másodperc alatt vége volt a történetnek. Öt másodperc, amelyet Sebastian Vettel soha nem fog elfelejteni, s amely véget vethet a világbajnoki címről szőtt álmainak."

Corriere della Sera:

"A Ferrari eltüntette saját magát. A mérnökök arcán látható volt a lelki sérülés."

Nagy-Britannia:

The Times:

"Lewis Hamilton azt mondta, csodára van szüksége ahhoz, hogy megnyerje a Szingapúri Nagydíjat, s ez meg is történt, miután legnagyobb riválisa, Sebastian Vettel már az első körben kiesett a versenyből."

BBC:

"Döntő pillanat lehet a világbajnokságban. Mindenki arra számított, hogy Vettel visszaveszi a vezetést, ehelyett Hamilton 28 pontos előnnyel kezdi az utolsó hat futamot."

The Guardian:

"Hamilton nagy dobása, mélyütés a németnek (Vettel) és a Ferrarinak. Utóbbiaknak el kell gondolkodniuk azon, hogy egy olyan futam, amelyet tulajdonképpen meg kellett volna nyerniük, hogyan végződhetett ilyen katasztrofálisan."

Spanyolország:

Marca:

"Hamilton puccsa - mindössze hat futammal a zárás előtt döntő lehet ez a győzelem. Negyedszer is világbajnok lehet."

Mundo Deportivo:

"Hamilton már az első kanyarban megkapta az év ajándékát a Ferraritól."

El Mundo:

"Lewis Hamilton szárnyalását hozta a kaotikus szingapúri este. Az ötödik helyről rajtolt, nem is számíthatott arra, hogy győz."

AS:

"Ezúttal a két Ferrari rossz rajtjából profitált Lewis Hamilton. Egyik Ferrari-pilóta sem viselkedett intelligensen az esőáztatta pályán, Verstappen mellett. Ha dinamit van a közelben, nem ajánlatos gyufát gyújtani."

Franciaország:

Le Monde:

"A Ferrari szabaddá tette az utat Hamilton előtt."

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×