eur:
394.04
usd:
369.81
bux:
65898.87
2024. április 23. kedd Béla
Megszólalt Nagy László, akit ittas vezetésen értek

Megszólalt Nagy László, akit ittas vezetésen értek

Csak néhány korty sört ivott egy bajnoki mérkőzés után, és órákkal később ült csak autóba - mondta Nagy László, a Veszprém válogatott kézilabdázója, aki ittas vezetés miatt pénzbírságot kapott.

Mint megírtuk, Nagy Lász­lót köz­úti el­len­őr­zés során iga­zol­tat­ták Bu­da­pes­ten, az Istenhegyi úton, a rendőrök megállapították, hogy vérében alkohol található, ám annak csekély mértéke miatt pénzbírsággal megúszta.

A válogatott kézilabdázó az Echo Tv-nek elmondta, mi is történt valójában.

„Bajnoki meccset játszottunk és nyertünk kedden Orosházán, és a mérkőzés után

a buszunk indulásakor ittam néhány korty sört

– idézte a világválogatott jobbátlövőt a Nemzeti Sport. – A csapattal visszatértem Veszprémbe, ahonnan egyik csapattársammal jöttem Budapestre, hiszen itt lakom. Legalább négy-öt óra eltelt a sör elfogyasztása óta, amikor a lakásunk közelében átültem a kocsimba. Ezután megállítottak a rendőrök. Korábban is többször volt közúti ellenőrzésem, sosem volt gond.

A szonda most kimutatta a minimális alkoholmennyiséget,

de nyilván nem voltam ittas, és semmilyen galibát vagy kárt nem okoztam. A rendőrök ugyanúgy jártak el, mint bárki mással. Nem is gondoltam, hogy több mint négy óra alatt a néhány korty sör nem ürül ki a szervezetemből. A szabálysértést elismertem, a pénzbírság jogosságát sem vitatom. Persze levonom a történtekből a szükséges tanulságot.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×