eur:
393.82
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A szülés után alig tíz héttel már edz a magyar olimpiai bajnoknő

A szülés után alig tíz héttel már edz a magyar olimpiai bajnoknő

Kozák Danuta június 21-én adott életet kislányának, de az ötszörös olimpiai bajnok kajakos már elkezdte az edzéseket, ám arról nem akart nyilatkozni, hogy milyen tervekkel vágott neki a felkészülésnek.

A Bors adta hírül, hogy az ötszörös olimpiai bajnok kajakos, Kozák Danuta alig két hónappal gyermeke születése után megkezdte az edzéseket. A lapnak a sportoló korábbi edzője, a vele azonban 2008 óta beszélőviszonyt sem ápoló Fábiánné Rozsnyói Katalin mondta el, hogy látta Kozákot Szolnokon edzeni. 

"Azt mindenkinek magának kell éreznie, hogy gyermekáldás után mikor ül hajóba. Mindenesetre nem afféle kiránduló tempóban halad. Sportos ritmusban, dinamikusan lapátol, de nem viszi túlzásba a csapásszámot" - mondta a szakember, és jelezte, találkoztak is a Tisza-parton, amikor Kozák a gyermekét sétáltatta.

Az InfoRádió megkérdezte Kozák Danutát, aki június 21-én adott életet kislányának, hogy valóban elkezdte-e már az edzéseket, és ha igen, milyen tervekkel vágott neki a felkészülésnek. Egyelőre nem akart erről nyilatkozni, csupán annyi árult el, hogy 

már egy ideje valóban edz, de "csak jövőre, kicsit kevesebb mint egy év múlva derül ki, hogy mi lesz ebből".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×