eur:
393.86
usd:
367.95
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

A Real Madrid ebédre megeheti a Barcelonát

Ebédidőben kezdődik a Real Madrid-Barcelona El Clásico.

Kora délután, 13 órakor kezdődik majd december 23-án a Real Madrid és a Barcelona fővárosi mérkőzése a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.

Az időpontot Javier Tebas, a spanyol liga elnöke jelentette be az Onda Cero rádiónak nyilatkozva, hozzátéve, hogy a program azon a héten szokatlanul hosszúra nyúlik, a karácsony közelsége miatt december 19-től 23-ig tart majd.

A korai kezdés meglehetősen szokatlan választás az El Clásicóra, ugyanakkor illeszkedik a ligának abba a tervébe, hogy versenybe szálljon a Premier League-gel az ázsiai tévénézőkért.

A két spanyol nagycsapat a nyári időszakban már háromszor összecsapott egymással: a július végi, egyesült államokbeli felkészülési mérkőzést a katalánok nyerték 3-2-re, a spanyol Szuperkupa-meccseken viszont a madridi együttes játszott sokkal hatékonyabban, előbb idegenben győzött 3-1-re, majd otthon 2-0-ra.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×