eur:
393.92
usd:
369.66
bux:
65915
2024. április 23. kedd Béla
Bernd Storck: mindig sokat várnak a válogatottól, csak nem tudom, ezt mire alapozzák

Bernd Storck: mindig sokat várnak a válogatottól, csak nem tudom, ezt mire alapozzák

Bernd Storck kitart amellett, hogy csapatát dicséret illeti a vereség dacára a portugálok elleni vb-selejtező után, de a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hiába találtak vissza a helyes útra, nem lesz könnyű dolguk az Eb-selejtezőkön sem, az elvárások viszont irreálisak.

Priskin Tamás kiállítása miatt a harmincadik perctől emberhátrányban futballoztunk, ráadásul az Európa-bajnoki címvédő volt az ellenfelünk, amelyet olyan labdarúgók alkotnak, akik topbajnokságokban szerepelnek - ezzel magyarázta Bernd Storck, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya  a Nemzeti Sportnak adott interjúban, hogy a portugálok elleni vesztes vb-selejtező után miért nyilatkozott úgy, hogy dicséret illeti a játékosokat, mert nagyszerűen teljesítettek.

A német szakember csalódott, mert a végeredmény nem tükrözi szerinte az erőfeszítéseiket, de szerinte emlékezetes este volt, és

a szurkolók ismét bíztak a csapatban,

ők pedig igyekeztek feledtetni az Andorrától elszenvedett kínos vereséget. 

"A csapat bizonyította, hogy visszatalált a helyes útra. Az Andorrától elszenvedett vereséget nem tudjuk meg nem történtté tenni, de megmutattuk, nem veszítettük el a hitünket, továbbá erős, jó keretünk van, s bárkivel felvesszük a versenyt" - mondta a szövetségi kapitány, hozzátéve, hogy a vesztes mérkőzés után is ünnepelték a szurkolók a labdarúgókat.

A helyes útról azt mondta, hogy az Eb-selejtezőre kell a lehető legjobban felkészülniük, de a labdarúgásban szerinte nincs könnyű út.

"Magyarországon mindig sokat várnak a válogatottól, csak nem tudom, ezt mire alapozzák.

A bajnokság nem tartozik Európa élvonalába, a csapatok az ősszel már csak nézői a nemzetközi kupamérkőzéseknek" - mondta váratlan őszinteséggel Bernd Storck.

A már elbukott világbajnoki selejtezőkről úgy nyilatkozott, hogy nem volt hiábavaló az elmúlt egy év, hasznosnak tartja, hogy kiderült, kik azok, akikre a jövőben is számíthat és építhet. Arról is beszélt, hogy még nem egyeztetett Nikolics Nemanjával, hogy visszatér-e a válogatottba, viszont Gera Zoltánra, ha egészséges lesz, ismét számít majd. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×