eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Sokat hibázott bíró vezeti a meccset, belenyúlt a csapatba Storck

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya öt helyen változtatott az Európa-bajnok portugálok ellen 20.45 órakor pályára lépő kezdőcsapaton.

Az MTI szerint az eltiltott Bese Barnabás, illetve a sérült Szalai Ádám mellett Stieber Zoltán, Nagy Ádám és Varga Roland maradt ki a lettek ellen csütörtökön kezdő együttesből. Helyükre Fiola Attila, Lovrencsics Gergő, Elek Ákos, valamint ezúttal két klasszikus csatár, Eppel Márton és Priskin Tamás került.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Gulácsi Péter - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Korhut Mihály - Lovrencsics Gergő, Elek Ákos, Pátkai Máté, Dzsudzsák Balázs - Priskin Tamás, Eppel Márton.

Remélhetőleg maximálisan a fociról fog szólni a találkozó - az a 34 éves Danny Makkelie vezeti a vasárnapi magyar-portugál találkozót, aki döntéseivel többször is sokkolta a világsajtót - írta az nb1.hu

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×