eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ismét nagy magyar éremesély a cselgáncs-vb-n

A +100 kilogrammos Bor Barna bejutott az elődöntőbe a budapesti cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.

A 2011-es nyílt vb ezüstérmese harmadik mérkőzésén régi vetélytársával, Adam Okruasvilivel szállt szembe, aki világbajnoki harmadik hellyel és Eb-arannyal is büszkélkedhet. Kettejük különmérlegében a grúz óriás állt jobban előzőleg, hét meccsen aratott öt győzelemmel.

A 30 esztendős paksi dzsúdós alaposan megtornáztatta a grúzt, bő egy percnél fejenátforgatásra, majd két válldobásra is vazaarit kapott, az utolsó akciót pedig leszorítással folytatva végül ipponnal győzött.

A háromszoros Eb-második Bor ellenfele a négy között a brazil David Moura lesz, akitől kikapott eddigi két találkozójukon. A vb délutáni programja 16 órakor kezdődik a Papp László Arénában.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×