eur:
394.38
usd:
370.1
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Szalai Ádám: le a kalappal a csapat előtt

Szalai Ádám: le a kalappal a csapat előtt

Elégedett volt a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményét a lettek ellen Bernd Storck szövetségi kapitány. A játékosok a közönség biztatását emelték ki a 3-1-re megnyert világbajnoki selejtező után.

Bernd Storck szerint a magyar futball számára is fontos volt a lettek elleni 3-1-es győzelem.

„Dicséret illeti a játékosokat. Nagy nyomás volt a csapaton és rajtam, de a játékosok igyekeztek bizonyítani. Jól kezdtünk, voltak helyzeteink, aztán rögzített szituációkból sikerült előnybe kerülnünk. Sajnos Korhut hibája után kizökkentettek minket, de a szünetben két-három góllal is vezethettünk volna. Összességében jól játszott a csapat, a játékosok megvalósították, amit elterveztünk. Minden egyes gólt megérdemeltek a játékosok.

Fontos volt ez a győzelem a magyar futball, a szurkolók számára, továbbra is így szeretnénk játszani”

- mondta a szövetségi kapitány.

A szakvezető szerint vasárnap a portugálok ellen nehéz lesz, ők a favoritok, de ígérte, hogy erős ellenfél lesz a magyar együttes.

A csütörtöki meccsen gólt szerzett, majd megsérült Szalai Ádám, egyelőre nem tudni, hogy játszhat-e vasárnap.

"Le a kalappal a fiúk előtt, attól függetlenül, hogy nem szabad túlértékelni a mérkőzést. A második félidőben voltak kisebb kihagyások a letámadásokban, labda nélküli játékban, de mindenképp pozitív volt az, ahogy ezt a mérkőzést elkezdtük, ahogy a visszatámadások mentek, ahogy uraltuk a játékot, ahogy fárasztottuk az ellenfelet. Van miben fejlődni, de tényleg jó mérkőzés volt sok pozitívummal” - mondta a csatár.

Szalai Ádám megköszönte a szurkolók biztatását, akik nagyszerű hangulatot teremtettek.

A vasárnapi találkozóról azt mondta: valószínűleg a portugálok fogják uralni a játékot, de bátor játékra és hasonló hozzáállásra lesz szükség.

Guzmics Richárd arról beszélt, hogy mindent beleadtak, és az első perctől megmutatták, hogy más eredmény nem születhet, csak magyar győzelem. Akár több góllal is nyerhetett volna a csapat - te

„A szurkolók bíztak bennünk, ezt köszönjük nekik. Szeretnénk visszaadni azt a szeretet, amit kaptunk. Nem szidtak minket, hanem végig buzdítottak”

- fejtette ki.

Hozzátette: ha ilyen elszántan küzdenek Portugália ellen, akkor jó eredményt érhetnek le. 

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×